Innholdsfortegnelse:

Hvordan beregner du LIFO-indeksen?
Hvordan beregner du LIFO-indeksen?

Video: Hvordan beregner du LIFO-indeksen?

Video: Hvordan beregner du LIFO-indeksen?
Video: Beregner - beregn BMI body mass index 2024, Kan
Anonim

Følg disse trinnene for å beregne indeksen:

  1. Regne ut den utvidede kostnaden for sluttbeholdningen til basisårspriser.
  2. Regne ut den utvidede kostnaden for sluttbeholdningen til de nyeste prisene.
  3. Del den totale utvidede kostnaden til de siste prisene med den totale utvidede kostnaden ved basisårspriser.

Bare så, hva er hensikten med dollarverdi LIFO?

Dollar - verdi LIFO er en regnskapsmetode som brukes for varelager som følger sist-inn-først-ut-modellen. I et inflasjonsmiljø kan det følge nærmere dollarverdi effekt av varekostnad (COGS) og den resulterende effekten på nettoinntekt enn å telle varelageret i form av enheter.

Dessuten, hva menes med LIFO? Definisjon av LIFO LIFO er akronymet for sist inn, først ut, som er en kostnadsflytantakelse som ofte brukes av amerikanske selskaper for å flytte kostnader fra varelager til kostnaden for solgte varer.

Angående dette, hvem bruker dollarverdi LIFO?

Selskapene som vedlikeholder et stort antall produkter og forventer betydelige endringer i produktmiksen i fremtiden, ofte bruke dollar - verdi LIFO teknikk. De bruk av tradisjonelle LIFO tilnærminger er vanlig blant selskaper som har noen få varer og forventer svært liten endring i produktmiksen.

Hva er LIFO-reserveeksempel?

Eksempel av LIFO Reserver LIFO betyr også at de eldre lavere kostnadene forblir på lager. Med konsekvent økende kostnader (og stabile eller økende mengder lagervarer) balansen i LIFO reserve konto vil være en stadig økende kredittsaldo som reduserer selskapets FIFO-lagerkostnad.

Anbefalt: