Hva er et eksempel på en konformist?
Hva er et eksempel på en konformist?

Video: Hva er et eksempel på en konformist?

Video: Hva er et eksempel på en konformist?
Video: 6.- Como romper las maldiciones económicas 2024, Kan
Anonim

EN konform er en person som følger tradisjonelle atferdsstandarder. Konformist kan også brukes som adjektiv for å beskrive noe som følger konvensjon og etablerte skikker. EN konform skolestyret, for eksempel , ville følge den vanlige tidstestede læreplanen.

Angående dette, hva er et eksempel på en nonconformist?

substantiv. Definisjonen av a nonkonformist er en person som nekter å følge etablerte sosiale ordener eller å oppfylle forventningene som stilles til ham av sedvane eller samfunnet. En frittenkende hippie som nekter å få en konvensjonell jobb er en eksempel på en nonconformist.

På samme måte, hvordan bruker du konformist i en setning? Setningseksempler

  1. Selv om dette var flott for konform tenkning, oversatte det ikke godt til å skape et virkelig individuelt utseende for noen.
  2. Opprør mot konformistiske ministre var hyppige, og konventikler ble ledsaget av væpnede menn.

I forhold til dette, hva er en ikke-konform person?

EN nonkonformist er noen som ikke samsvarer med andres ideer om hvordan ting skal være. Aktivister, artister, gateartister, din sprø onkel Marvin - alle som marsjerer til takten til en annen trommeslager er en nonkonformist . Nonkonformist er et av de ordene som har både et substantiv og en adjektivform.

Hva er en konformist i sosiologi?

Konformister . Konformister er gruppen som velger å både akseptere samfunnets mål og akseptere standardmetodene for å nå sine mål. For eksempel, for å ha et lykkelig liv etter sosiale standarder, får de en høyskoleutdanning, jobber i en 9 til 5-jobb og fullfører til slutt målet sitt.

Anbefalt: