Hva skjer med sykehjemsgjelden etter døden?
Hva skjer med sykehjemsgjelden etter døden?
Anonim

Hvis foreldrene dine ikke var på Medicaid, men døde med ubetalte sykehus- eller legeregninger, er boet ansvarlig for å betale dem hvis det har pengene. De krever at voksne barn betaler for en avdød foreldres ubetalte lege gjeld , slik som de til sykehus eller sykehjem , når boet ikke kan.

Hvem er følgelig ansvarlig for sykehjemsgjelden etter døden?

Nærmere 30 stater har det som er kjent som "filial ansvar " vedtekter. De krever at voksne barn betaler for en avdød foreldres ubetalte lege gjeld , slik som de til sykehus eller sykehjem , når boet ikke kan.

I tillegg, kan du arve medisinsk gjeld? Det enkle svaret er nei gjeld av dine foreldre, partner eller barn gjøre ikke bli din hvis de gå bort, heller ikke vil din gjeld overføres til noen andre bør du dø. Det betyr en persons gjeld skal utbetales før evt arv inntektene utbetales til mottakerne.

Her, hva skjer med gjelden min når jeg dør?

Din gjeld bli til de ansvar for din eiendom etter deg dø . De eksekutor av din eiendom, de person ansvarlig for å håndtere din testamente og dødsbo etter din død, vil bruke din eiendeler å betale ned din gjeld . Dette kan bety å skrive sjekker fra en bankkonto eller selge eiendom for å få de penger.

Hvor mye tid har kreditorer til å kreve inn etter døden?

EN kreditor kan fremme krav innen to år fra datoen for død av en avdød. Etter to år, alle kreditor krav er foreldet. [1] I løpet av en slik toårsperiode kan en personlig representant iverksette tiltak for å forkorte tid der en kreditor kan reise krav mot et dødsbo.

Anbefalt: