Knirker gulv mer om sommeren?
Knirker gulv mer om sommeren?

Video: Knirker gulv mer om sommeren?

Video: Knirker gulv mer om sommeren?
Video: Knirkende gulve - sådan løser du det nemt. 2024, April
Anonim

Hardtre etasjer vil vanligvis krympe i vintermånedene og utvide seg i sommer måneder. Også plutselige temperatur- eller fuktighets-/fuktighetsendringer vil påvirke ekspansjons- og sammentrekningsendringer. Limt etasjer løsne eller neglene trekker seg løs. Dette vil årsaken knirkende i etasjer.

Ganske enkelt, bør jeg bekymre meg for knirkende gulv?

Det er ingen grunn til panikk. I det virkelige liv, a knirke er ingen stor sak - det vil si at de ikke signaliserer strukturelle skader, som termitter, det kunne forårsake din gulv eller bjelkelag for å kollapse. Og fikser knirkende tre etasjer er ganske enkelt. Selv om noen gulv kan knirke , hardtre etasjer og trapper er de vanlige synderne.

Dessuten knirker gulv mer om vinteren? I vintergulvet knirker er mer utbredt fordi de tørrere forholdene inne i et hus får materialer som tre til å trekke seg sammen, noe som kan føre til bevegelse mellom gulv komponenter. De tørrere forholdene er ofte den samme grunnen til at trimgap og spikerspiker er det mer vanlig i vinter også.

Også å vite er hvorfor gulvene mine knirker?

Knirker er forårsaket når undergulvet begynner å skille seg fra gulv bjelkelag. Neglene knirke når de glir inn og ut av bjelkene. Å fikse knirker forårsaket av store hull under gulv , fest et stykke skrot mot gulv bjelkelag slik at den ligger tett inntil undergulvet.

Er knirkende gulv farlig?

Knirkende gulv er trygge, bortsett fra hvis du ikke er den som lager knirking . De er trygge så lenge de ikke føler seg svampete også. Knirking er forårsaket av at treet enten beveger seg mot spikerne eller mot en annen treplate.

Anbefalt: