Knirker gulvbord mer om vinteren?
Knirker gulvbord mer om vinteren?

Video: Knirker gulvbord mer om vinteren?

Video: Knirker gulvbord mer om vinteren?
Video: Slip af med lyden fra knirkende trægulv 2024, Kan
Anonim

I vinter gulv knirker er mer utbredt fordi de tørrere forholdene inne i et hus får materialer som tre til å trekke seg sammen, noe som kan føre til bevegelse mellom gulvkomponenter. De tørrere forholdene er ofte den samme grunnen til at trimgap og spikerspiker er det mer vanlig i vinter også.

På denne måten, hvorfor har gulvplatene mine begynt å knirke?

Irriterende knirker som stammer mellom de bjelker er mest sannsynlig forårsaket av tre gulvbord gni mot de underliggende kryssfiner undergulv, eller ved å gnage mot de spiker det er holder nede de gulvbelegg. Når tre gulvbord er forårsaker de støy, tilsett et tørt smøremiddel de problemområde.

For det andre, er knirkende gulvbord farlige? Knirkende gulv er trygge, bortsett fra hvis du ikke er den som lager knirking . De er trygge så lenge de ikke føler seg svampete også. Knirking er forårsaket av at treet enten beveger seg mot spikerne eller mot en annen treplate.

Med tanke på dette, bør jeg bekymre meg for knirkende gulv?

Det er ingen grunn til panikk. I det virkelige liv, a knirke er ingen stor sak - det vil si at de ikke signaliserer strukturelle skader, som termitter, det kunne forårsake din gulv eller bjelkelag for å kollapse. Og fikser knirkende tre etasjer er ganske enkelt. Selv om noen gulv kan knirke , hardtre etasjer og trapper er de vanlige synderne.

Er det normalt at tregulv knirker?

Knirker og knirker område vanlig del av å ha parkettgulv . Men når du merker det knirke , ta deg tid til å lytte til hva du gulv sier. Start med å sjekke RH-nivåene dine. Gap er også et symptom på reduserte RH-nivåer.

Anbefalt: