Hva betyr reamortisere lånet ditt?
Hva betyr reamortisere lånet ditt?

Video: Hva betyr reamortisere lånet ditt?

Video: Hva betyr reamortisere lånet ditt?
Video: Hva skjer med lånet når du selger en bolig? 2024, Mars
Anonim

Reamortisering av lånet betyr som du kan justere de betingelser av lånet ditt å endre lånet betalingsbeløp eller for å forkorte eller forlenge lånet begrep. Du kan gjøre så lenge du gjøre ikke overstige de maksimal løpetid for din spesiell type låne . Du kan ikke endre de rente du betaler på lånet ditt.

Vet også, er det en god idé å omforme et lån?

For låntakeren er den primære fordelen med omstøping et boliglån er å redusere månedlige betalinger. Omstøpning reduserer også mengden renter som låntakeren vil betale over levetiden til låne . Det kan også være et mer komfortabelt alternativ enn refinansiering.

For det andre, hva betyr Amort? Amortisering er et regnskapsuttrykk som refererer til prosessen med å fordele kostnaden for en immateriell eiendel over en periode. Det refererer også til tilbakebetaling av lånets hovedstol over tid.

Med tanke på dette, kan jeg reamortisere boliglånet mitt?

Långivere krever vanligvis $5 000 eller mer omstøpt en boliglån . De gjenværende saldo amortiseres deretter for å redusere de månedlige innbetalinger. Recasting resulterer ikke bare i lavere månedlige betalinger, men også til låntakere vil betaler også mindre renter over de livet til de låne.

Hva betyr det når et lån er amortisert forklar hvordan amortiseringsmetoder kan variere fra ett lån til et annet?

Forklar hvordan amortiseringsmetoder kan variere fra et lån til et annet . Amortisering betyr at en del av låne hovedstol tilbakebetales med hver låne innbetaling. De amortiseringsmetode kan være basert på like hovedbetalinger eller varierende hovedbetalinger.

Anbefalt: