Hva er IMC og hvordan er det forskjellig fra reklame?
Hva er IMC og hvordan er det forskjellig fra reklame?

Video: Hva er IMC og hvordan er det forskjellig fra reklame?

Video: Hva er IMC og hvordan er det forskjellig fra reklame?
Video: Hva er god kommunikasjon? 2024, Kan
Anonim

Markedskommunikasjon inkluderer reklame , direkte markedsføring, PR og salgskampanjer. Det betyr å integrere markedsføringsstrategiene for å koble steder og mennesker. IMC er en prosess som omhandler håndtering av kundene og forholdet mellom produkt og forbruker gjennom kommunikasjon.

Følgelig, hva er en IMC?

Integrert markedskommunikasjon ( IMC ) er en strategisk, samarbeidende og salgsfremmende forretningsfunksjon der et målrettet publikum føler konsistente, overbevisende og forsterkende merkevaremeldinger.

For det andre, hva er IMC-prosessen? Integrert markedskommunikasjon ( IMC ) er en prosess der organisasjoner akselererer avkastningen ved å ta en kundesentrert tilnærming til å tilpasse sine markedsførings- og kommunikasjonsmål med sine forretnings- eller institusjonelle mål.

Følgelig, hvordan er IMC relatert til annonsering?

IMC innebærer strategisk synkronisering av ulike former for overbevisende kommunikasjonsprogrammer med kunder og prospekter over tid. Reklame i tradisjonelle medier spilte en nøkkelrolle i å tilby og administrere de første forsøkene på å integrere ulike markedskommunikasjonsverktøy på 1990-tallet (Percy, 2008).

Hva er fordelene med IMC?

Fordeler med integrert markedskommunikasjon Det kan skape konkurransefortrinn, øke salg og fortjeneste, samtidig som du sparer penger , tid og understreke . IMC bryter kommunikasjon rundt kunder og hjelper dem med å bevege seg gjennom de ulike stadiene av kjøpsprosessen.

Anbefalt: