Hva er en individuell forsyningsplan?
Hva er en individuell forsyningsplan?

Video: Hva er en individuell forsyningsplan?

Video: Hva er en individuell forsyningsplan?
Video: Individual Supply and Market Supply Schedule 2024, Kan
Anonim

Individuell forsyningsplan . Individuell forsyningsplan refererer til en tabellform som viser ulike mengder av en vare som en produsent er villig til å selge til ulike prisnivåer i løpet av en gitt tidsperiode. Tabellen nedenfor viser en hypotetisk forsyningsplan for vare 'x'

På samme måte, hva er individuell tidsplan?

Individuell Kreve Rute : Individuell kreve rute refererer til en tabellform som viser ulike mengder av en vare som en forbruker er villig til å kjøpe til ulike prisnivåer, i løpet av en gitt tidsperiode.

Dessuten, hva mener du med individuell forsyning? Individuell forsyning . av en vare refererer til mengdene en selger er villig og i stand til å selge til ulike mulige priser per tidsperiode, mens andre ting er konstante.

Deretter er spørsmålet, hva er en forsyningsplan?

EN forsyningsplan er en tabell som viser forholdet mellom prisen på en vare og det leverte kvantumet. De forsyningsplan er en tabellvisning av forholdet mellom prisen leverandørene er villige til å selge en bestemt mengde av en vare eller tjeneste.

Hva er individuell tilbud og markedstilbud?

Individuell forsyning er den forsyning av en individuell produsent til hver pris mens markedet tilbud av individuell forsyning tidsplaner for alle produsenter i bransjen.

Anbefalt: