Hvor lenge bør individuell permitteringskonsultasjon vare?
Hvor lenge bør individuell permitteringskonsultasjon vare?

Video: Hvor lenge bør individuell permitteringskonsultasjon vare?

Video: Hvor lenge bør individuell permitteringskonsultasjon vare?
Video: The Great Gildersleeve: Leroy Smokes a Cigar / Canary Won't Sing / Cousin Octavia Visits 2024, Kan
Anonim

Det er ingen tidsbegrensning på hvor lenge en høringsperiode varer, men for 20 til 99 ansatte skal det være minimum 30 dager . For 100 oppsigelser eller mer, må det være det 45 dager før oppsigelse.

Så, hva skjer etter overtallig konsultasjon?

En gang de konsultasjon perioden er over din arbeidsgiver vil ikke måtte gi deg noe varsel om din overflødighet og de kan lage deg overflødig på stedet. Hvis på slutten av vår konsultasjon periode din arbeidsgiver bestemmer seg for ikke å gjøre deg overflødig du vil gå tilbake til jobb som normalt.

Kan jeg dessuten bli sykemeldt under oppsigelseskonsultasjon? En ansatt har rett til en konsultasjon med arbeidsgiver dersom de blir sagt opp. Dette kan inkludere å måtte forholde seg til en ansatt som er sykemeldt på den tiden. Det er mulig å rettferdig si opp en ansatt mens de er fraværende fra jobb.

Vet også, hva betyr høringsperioden ved overtallighet?

De konsultasjonsperiode for permittering forklart. For enhver arbeidsgiver, overflødighet er vanligvis en siste utvei. Når du har tatt avgjørelsen som overflødighet er den eneste veien videre, er det viktig å gjennomgå en ansatt høringsperiode før du gjør noe.

Hva er hensikten med permitteringskonsultasjon?

I en overflødighet situasjon, målet med konsultasjon er å sikre at det er en genuin utveksling av synspunkter og informasjon i forhold til hvorfor oppsigelser foreslås og hvordan de kan unngås.

Anbefalt: