Hva er en underagent i eiendom?
Hva er en underagent i eiendom?

Video: Hva er en underagent i eiendom?

Video: Hva er en underagent i eiendom?
Video: EUs taksonomi og grønn eiendom 2024, Kan
Anonim

EN subagent er en eiendom agent eller megler som henter inn kjøperen for å kjøpe en eiendom, men han er ikke eiendommens noteringsagent. De subagent tjener vanligvis en del av provisjonen.

Med tanke på dette, hva er en underagent i en eiendomstransaksjon?

Underbyrå refererer til et spesifikt klientrepresentasjonsforhold mellom en eiendomsmegler eller eiendom agent og en annen eiendom megler eller agent som henter inn en kjøper for å kjøpe eiendommen.

På samme måte, hva er forskjellen mellom en agent og en underagent? Kontroll: A under - middel er den middel av originalen middel som han jobber under kontroll av middel mens en erstattet middel er den middel av rektor fordi han jobber under rektors kontroll.

Følgelig, hva mener du med underagent?

Under - middel ( Under -agency) er et eiendomsbegrep i USA og Canada som beskriver forholdet mellom en eiendomsmegler og hans/henne agenter har med en kjøper av en bedrift, bolig eller eiendom.

Kan en selger avvise Subagency?

En kjøperagent kan således ikke være en subagent av selger megler. I dag, på grunn av kjøper megling og andre valg, oppføringen i MLS gjør ikke opprette et teppe ensidig tilbud om underbyrå . Rektor kan godta å godta eller avvise muligheten til underbyrå ved signering av noteringsavtalen.

Anbefalt: