Hva er en underagent i Texas?
Hva er en underagent i Texas?

Video: Hva er en underagent i Texas?

Video: Hva er en underagent i Texas?
Video: HVAD SKER DER? (Rusland/Ukraine Situationen) 2024, Kan
Anonim

Underbyrå oppstår vanligvis når en samarbeidende salgsmedarbeider fra et annet meglerhus, som ikke representerer kjøperen som en kjøpers representant eller opererer i et ikke-agenturforhold, viser eiendom til en kjøper.

Så, hva er en underagent i en eiendomstransaksjon?

Underbyrå refererer til et spesifikt klientrepresentasjonsforhold mellom en eiendomsmegler eller eiendom agent og en annen eiendom megler eller agent som henter inn en kjøper for å kjøpe eiendommen.

Vet også, hva er forskjellen mellom en agent og en underagent? Kontroll: A under - middel er den middel av originalen middel som han jobber under kontroll av middel mens en erstattet middel er den middel av rektor fordi han jobber under rektors kontroll.

Vet også, hva mener du med underagent?

Under - middel ( Under -agency) er et eiendomsbegrep i USA og Canada som beskriver forholdet mellom en eiendomsmegler og hans/henne agenter har med en kjøper av en bedrift, bolig eller eiendom.

Kan en agent representere kjøper og selger i Texas?

"Dobbel Byrå " og Texas Eiendomsmegler. I Texas , kan en eiendomsmegler som håndterer en eiendomssalgstransaksjon representere (1) den Selger bare, (2) den Kjøper bare, (3) begge deler Selger og Kjøper , eller (4) verken Selger heller ikke Kjøper . Som sådan skylder de hver Selger visse juridiske plikter.

Anbefalt: