Hva er forskjellen mellom pardot og markedsføringssky?
Hva er forskjellen mellom pardot og markedsføringssky?

Video: Hva er forskjellen mellom pardot og markedsføringssky?

Video: Hva er forskjellen mellom pardot og markedsføringssky?
Video: Pardot basics 2024, Kan
Anonim

Nøkkelen skille mellom disse to tjenestene er markedsføringssky er optimalisert for B2C-bedrifter og Salesforce Pardot er for B2B. Pardot er en markedsføring automatiseringsplattform som lar bedrifter finne ut sine beste potensielle kunder, spore markedsføring kampanjeengasjement og gir raskere oppfølging.

Også å vite er, er pardot en del av Salesforce Marketing Cloud?

For det første er det viktig å forstå det Pardot er del av Salesforce Salg Sky , mens Markedsføringssky er separat og omfatter ExactTarget, Social Studio og Social.com.

hva er inkludert i Salesforce Marketing Cloud? Markedsføringssky inkluderer integrerte løsninger for kundereisestyring, e-post, mobil, sosial, nettpersonalisering, annonsering, innholdsoppretting og -administrasjon, og dataanalyse.

Herav, hva er forskjellen mellom Sales Cloud og Marketing Cloud?

Salesforce Markedsføringssky og Pardot er to annen sky systemtjenester som tilbys av Salesforce-plattformen. Majoren forskjell er at Pardot 2018 er en del av Salesforce Salgssky mens Salesforce Market Sky er et eget Sky for å administrere markedsføring av en organisasjons produkter og tjenester.

Bruker pardot Ampscript?

Pardot er nå en del av ExactTarget familie. Hva gjør det betyr? Det betyr at vi kommer til å fortsette å levere den samme store verdien vi alltid har – men vi vil ha enda flere ressurser til å betjene våre nåværende og fremtidige kunder.

Anbefalt: