Hva er WIP i SAFe?
Hva er WIP i SAFe?

Video: Hva er WIP i SAFe?

Video: Hva er WIP i SAFe?
Video: Men Without Hats - Safety Dance (HD 720p) 2024, Kan
Anonim

WIP grenser gir en strategi for å forhindre flaskehalser og bidra til å forbedre flyten. De øker også fokus og informasjonsdeling, samtidig som de fremmer kollektivt eierskap. Alle Sikker lag bør ha en solid forståelse av deres WIP og dens innvirkning på flyt.

Videre, hvorfor er for mye WIP et problem?

Å ha for mye WIP forvirrer prioriteringer, forårsaker hyppige kontekstbytter og øker overhead. Det overbelaster arbeidere, sprer fokus på umiddelbare oppgaver, reduserer produktivitet og gjennomstrømning, og øker ventetidene for ny funksjonalitet. Utbrenthet er et smertefullt vanlig resultat.

Dessuten, hva er hensikten med en WIP-begrensning? WIP grenser (arbeid-i-prosess-grenser) er faste begrensninger , vanligvis implementert på Kanban-tavler, som hjelper team med å aktivt eliminere avfall fra prosessene deres. WIP grenser gjør det mulig for team å optimalisere arbeidsflytene sine for verdilevering.

Deretter kan man også spørre seg, hva er en god WIP-grense?

Målet med WIP-grenser i dette tilfellet er å sikre at alle har arbeid å gjøre, men ingen er multitasking. I tavlen over er det grense for "pågående" elementer er 4, og det er for øyeblikket 3 elementer i den tilstanden. Som en beste praksis setter noen lag maksimum WIP-grense under antall teammedlemmer.

Hva er to kjerneverdier i SAFe?

Kjerneverdier. De fire kjerneverdiene justering, innebygd kvalitet, åpenhet og programgjennomføring representerer de grunnleggende overbevisningene som er nøkkelen til SAFes effektivitet. Disse veiledende prinsippene hjelper med å diktere atferd og handling for alle som deltar i en SAFe-portefølje.

Anbefalt: