Hvordan beregner du WIP-beholdning?
Hvordan beregner du WIP-beholdning?

Video: Hvordan beregner du WIP-beholdning?

Video: Hvordan beregner du WIP-beholdning?
Video: Macrame snefnug ❄️❄️❄️ 2024, Kan
Anonim

Multipliser antall ekvivalente enheter på hånden med verdien du vil tilordne ferdigvarer inventar å bestemme balansen mellom WIP inventar . Hvis selskapet i det løpende eksemplet tildelte $10 til hver enhet i ferdige varer inventar , vil det tildele $600 til saldoen på WIP inventar (60 enheter * $10).

Folk spør også, hvordan beregner du arbeid i prosessbeholdning?

De formel for arbeid i prosess er begynnelsen Arbeid pågår beløp, pluss produksjonskostnader minus kostnadene for produserte varer.

På samme måte, hvordan gjør jeg rede for lagerbeholdning under arbeid? Regnskap for pågående arbeid om årsregnskap Hovedboken regnskap brukes til å spore arbeid pågår er den inventarkonto under arbeid . Alle kostnader forbundet med inventar under arbeid er tatt inn i regnskap , inkludert råvarekostnader, direkte lønnskostnader og fabrikkkostnader.

Enkelt sagt, hva er inkludert i arbeid i prosessbeholdning?

WIP refererer til råvarer, arbeidskraft og faste kostnader som påløper for produkter som befinner seg i ulike stadier av produksjonen prosess . WIP er en del av inventar eiendelskonto i balansen. Disse kostnadene overføres deretter til ferdigvarekontoen og til slutt til salgskostnaden.

Hvordan beregnes WIP-dager?

Dager av WIP Inventar måler gjennomsnittlig antall dager av varebeholdningen selskapet har på sine bøker som er klassifisert som WIP inventar.

Beregning.

Dager med WIP-inventar
= Arbeid-i-prosess inventar × 365 dager Pris for solgte varer

Anbefalt: