Hva er forskjellen mellom mt103 og mt202?
Hva er forskjellen mellom mt103 og mt202?

Video: Hva er forskjellen mellom mt103 og mt202?

Video: Hva er forskjellen mellom mt103 og mt202?
Video: Посредники в цепочке между техниками и приемкой MT 103/202 2024, Kan
Anonim

MT103 er den direkte betalingsordren til mottakerens bank som resulterer i mottakerens konto blir kreditert et spesifikt finansieringsbeløp. De MT202 COV er bank-til-bank-ordren som instruerer bevegelse av midler i samsvar med MT103 meldinger. De MT202 er det originale standard meldingsformatet.

Deretter kan man også spørre, hva er en mt202-betaling?

Omfanget av meldingen MT202 Den brukes til å bestille overføring av midler til mottakerinstitusjonen. Denne meldingen kan også sendes til en finansinstitusjon som betjener flere kontoer for avsenderen for å overføre midler mellom disse kontoene.

For det andre, hva er mt102? Omfanget av meldingen MT102 Denne meldingen sendes av eller på vegne av finansinstitusjonen til bestillerkunden(e) til en annen finansinstitusjon for betaling til mottakerkunden. Denne meldingen brukes til å formidle flere betalingsinstruksjoner mellom finansinstitusjoner for rene betalinger.

Spørsmålet er også, hva brukes mt104 til?

sendes mellom to finansinstitusjoner på vegne av kreditor/oppdragsgiver for å be om direkte debitering av debitors konto i mottakerens land og deretter kreditere kreditors konto som opprettholdes av mottakeren eller en av dennes filialer.

Hva er mt205?

Omfanget av meldingen MT205 Alle parter identifisert i meldingen må være finansinstitusjoner. Den brukes til å videresende en overføringsinstruksjon der avsender og mottaker befinner seg i samme land.

Anbefalt: