Er familien ansvarlig for avdøde medisinske regninger?
Er familien ansvarlig for avdøde medisinske regninger?

Video: Er familien ansvarlig for avdøde medisinske regninger?

Video: Er familien ansvarlig for avdøde medisinske regninger?
Video: ПАРА УМЕРЛА В АВТОМОБИЛЬНОЙ АВАРИИ ... | Дом французской семьи заброшен на ночь 2024, April
Anonim

Hvis foreldrene dine ikke var på Medicaid, men døde med ubetalt sykehus eller lege regninger , godset er ansvarlig for å betale dem hvis den har penger. Men sjekk statens lover. De krever at voksne barn betaler for en avdød foreldrenes ulønnede medisinsk gjeld, for eksempel til sykehus eller sykehjem, når boet ikke kan.

I denne forbindelse, hvem er ansvarlig for medisinske regninger etter døden?

Prosessen med å betale din regninger og å dele ut det som er igjen kalles skifte. Bostyreren av boet ditt, den Ansvarlig person for å behandle ditt testamente og eiendom etter din død , vil bruke dine eiendeler til å betale ned gjelden din.

Foruten ovenfor, er ektefellen ansvarlig for avdøde medisinske regninger? Avdøde ektefelles Gjeld i fellesskapseiendomsstater Vanligvis i felleseiendomsstater gjeld pådratt av en ektefelle til fordel for familien regnes som en "fellesskapsgjeld", og derfor ektefelle er ansvarlig for tilbakebetaling av gjelden. Gjør medisinsk gjeld kommer samfunnet til gode? Ved første øyekast, nei det gjør det ikke.

På samme måte kan man spørre seg, overføres medisinske regninger etter døden?

  • I de fleste tilfeller er svaret nei.
  • Bobestyreren eller den personlige representanten som er oppnevnt til å forvalte boet vil betale avdødes regninger som en del av skifteprosessen.

Hvem er ansvarlig for gjeld etter døden i India?

I India , lover er ikke veldig klare når det kommer til videreformidling gjeld ansvar for en avdød individuell. Juridiske arvinger av evt avdød person er moralsk og juridisk ansvarlig å tilbakebetale kontingent fra sak til sak. Abonner på Moneycontrol Pros årlige plan for Rs 399/- for det første året.

Anbefalt: