Hva er selvregulering i sykepleie?
Hva er selvregulering i sykepleie?

Video: Hva er selvregulering i sykepleie?

Video: Hva er selvregulering i sykepleie?
Video: Hva er refleksjon 2024, Kan
Anonim

Meningen med regulering er å sikre det regulert helsepersonell praktiserer på en trygg, kompetent og etisk måte. Selv - regulering betyr at regjeringen har innvilget en yrkesgruppe, som for eksempel registrert sykepleiere , privilegiet og ansvaret til regulere dem selv.

Vet også, hva er selvregulering CNO?

Sykepleieryrket har vært selv -- regulerer i Ontario siden 1963. Selv - regulering er et privilegium gitt til profesjoner som har vist at de kan sette allmennhetens interesser foran sine egne faglige interesser.

På samme måte, hva er et selvregulert yrke? Selvregulering anerkjenner modenheten til en yrke . Det hedrer de spesielle ferdighetene, kunnskapen og erfaringen som en yrke besitter. Selv - regulering betyr at regjeringen har delegert sitt regulatoriske funksjoner til de som har den spesialiserte kunnskapen som er nødvendig for å utføre jobben.

Så, hva er selvregulering i helsevesenet?

Integrert til effektiv selv -- regulering er ansvaret og forpliktelsen til å sikre at disse standardene oppfylles og å rette opp eller disiplinere uetisk, umoralsk eller inkompetent praksis.

Hva er obligatorisk for sykepleiere å selv rapportere til CNO?

EN sykepleier må selv -- rapporter til CNO hvis hun eller han: er gjenstand for en pågående etterforskning, undersøkelse eller saksbehandling for yrkesmessig uredelighet, inkompetanse eller inhabilitet eller lignende etterforskning eller saksgang i forhold til praksisen til sykepleie eller et hvilket som helst annet yrke i hvilken som helst jurisdiksjon.

Anbefalt: