Hvorfor vil jeg jobbe for United Airlines?
Hvorfor vil jeg jobbe for United Airlines?

Video: Hvorfor vil jeg jobbe for United Airlines?

Video: Hvorfor vil jeg jobbe for United Airlines?
Video: UNITED AIRLINES - Watch this before you fly them. 2024, Kan
Anonim

Jeg elsker å elske jobber for United Airlines fordi jeg føler at jeg kan levere en eksepsjonelt minneverdig kundeopplevelse til alle passasjerer. Det er min sjel plikt å sørge for at kundene mine er trygge, komfortable og fornøyde. Jeg skal representere forent merke med verdighet og stolthet til enhver tid etter beste evne.

På samme måte, hvorfor vil du jobbe for United Airlines og hvordan vil du representere merkevaren?

Den beste kundeservicen og opplevelsen. Du representerer selskapet ved å gjøre det du er de merke . De United merke er å være vennlig, nådig og være løsningen. De ønsker hver kunde for å komme på flyet ble møtt med et smil og forlate følelsen av at de bare hadde en flott flygning.

Flyr ansatte i United Airline gratis? Kvalifisert amerikaner Ansatte i flyselskaper Har lov til fly gratis , sammen med deres registrerte gjester og ledsagere. Pensjonister som består "65-punkts planen" (minst 10 års aktiv tjeneste, og pensjonistens alder pluss tjenesteår må være lik eller overstige 65) kvalifiserer også for "ikke inntektsgivende" reiser.

Derav, hvordan blir du ansatt i United?

Sender inn en forent Søknaden for flyselskaper er ganske enkel. Håpefulle kan søke åpninger og levere CV gjennom den nettbaserte karriereportalen. Ledere kontakter deretter kvalifiserte søkere for å avtale jobbintervjuer. Enkelte jobber kan kreve ytterligere trinn i løpet av ansette prosess.

Hvilke flyfordeler får United-ansatte?

United Airlines-fordeler Betalt fri og syketid for å holde livet ditt i balanse. 401(k) med en selskapsvilje for fremtiden din. Bonuser når flyselskaper proformerer godt. Konkurransedyktige medisinske forsikringsplaner inkludert syn, tannlege og langsiktig funksjonshemming for å holde deg og familien din sunne.

Anbefalt: