Hvorfor la kinesiske produsenter melamin til produktene sine?
Hvorfor la kinesiske produsenter melamin til produktene sine?

Video: Hvorfor la kinesiske produsenter melamin til produktene sine?

Video: Hvorfor la kinesiske produsenter melamin til produktene sine?
Video: Kinesisk inntog på norske skoler 2024, April
Anonim

De tilsetning av melamin å melke inn Kina har å gjøre med det FDA kaller landets «store og fragmenterte næringsmiddelindustri». Melamin er høy i nitrogen og etterligner protein i tester, så tilsetning av melamin kan få det til å se ut som der er mer protein i melk enn der faktisk er.

Foruten dette, hvorfor la kineserne melamin i melk?

Hvorfor var melamin lagt til melk og pulverisert morsmelkerstatning In Kina , hvor forfalskning har skjedd, har vann blitt tilsatt rå melk for å øke volumet. Tilsetningen av melamin øker nitrogeninnholdet i melk og derfor dets tilsynelatende proteininnhold.

Videre, hvorfor tilsettes melamin til mat? Melamin er ulovlig la til å blåse opp det tilsynelatende proteininnholdet av mat Produkter. Fordi det er høyt i nitrogen, tilsetning av melamin til en mat øker det tilsynelatende proteininnholdet kunstig målt med standardtester.

Derfor, hvorfor er babyerstatning forbudt i Kina?

2008 kinesisk melkeskandalen var en betydelig mattrygghetshendelse i Kina . Skandalen involverte melk og spedbarn formel sammen med andre matvarer og komponenter som er forfalsket med melamin. De babyer ble matet spedbarn formel produsert av Shijiazhuang-baserte Sanlu Group.

Hvordan oppdages melamin i melk?

Nærværet av melamin i melk kan oppdages ved romtemperatur i løpet av noen få sekunder gjennom endringen i farge. Sensoren har høy følsomhet og det kan den oppdage melamin selv kl Melamin er en nitrogenrik forbindelse som øker det tilsynelatende proteininnholdet i melk.

Anbefalt: