Hva betyr en svart boks-advarsel?
Hva betyr en svart boks-advarsel?

Video: Hva betyr en svart boks-advarsel?

Video: Hva betyr en svart boks-advarsel?
Video: Alle mot En 2024, Kan
Anonim

I USA, en advarsel i eske (noen ganger " svart boks advarsel ", i daglig tale) er en type advarsel som vises på pakningsvedlegget for visse reseptbelagte legemidler, såkalte fordi U. S. Food and Drug Administration spesifiserer at det er formatert med en ' eske ' eller kant rundt teksten.

Ganske enkelt, hva betyr en innrammet advarsel?

Advarsler i eske (også kjent som svart boks advarsler ) er spesielle advarsler som er utstedt av Food and Drug Administration (FDA) for å varsle en lege om en potensielt alvorlig bivirkning av et legemiddel eller om restriksjoner på bruken av legemidlet.

hvilke stoffer har en svart boks advarsel? De FDA advarsel inkluderer Cipro (ciprofloxacin), Levaquin (levofloxacin), Avelox (moxifloxacin) og andre medisiner som inneholder fluorokinolon.

hva betyr det når et stoff har en svart boks advarsel?

EN svart boks advarsel vises på etiketten til en resept medisiner for å varsle forbrukere og helsepersonell om sikkerhetsproblemer, for eksempel alvorlige bivirkninger eller livstruende risiko. EN svart boks advarsel er den mest alvorlige medisinadvarsel kreves av U. S. Food and Legemiddel Administrasjon (FDA).

Har Seroquel en svart boks-advarsel?

FDA har plassert to svart - boks advarsler på Seroquel : Personer med demens ha økt risiko for å dø mens du er på Seroquel . Hvis du eller et familiemedlem kan ha demens, snakk med lege om dette før du tar Seroquel . For det andre, Seroquel kan øke risikoen for selvmord.

Anbefalt: