Hva er forskjellen mellom en PUD og et sameie?
Hva er forskjellen mellom en PUD og et sameie?

Video: Hva er forskjellen mellom en PUD og et sameie?

Video: Hva er forskjellen mellom en PUD og et sameie?
Video: Палатка с печкой, Купил заимку, Бушкрафт зимой, Кемпинг 2024, Kan
Anonim

De forskjellen mellom en PUD rekkehus og en sameie rekkehus er det i en PUD , du eier faktisk landet som byhuset ditt ligger på, og vanligvis også en liten bak- og forhage. Rekkehus ~ eier tomten den ligger på. Borettslag ~ eier innsiden av enheten. PUD ~ Eier land foran og bak på enheten.

På samme måte kan en leilighet også være en PUD?

En planlagt enhetsutvikling ( PUD ) er et fellesskap av hjem som kunne se ut som eneboliger, rekkehus eller leiligheter , og kan inkluderer både boliger og kommersielle enheter, men på papiret ligner de mest på leiligheter.

For det andre, hva er en PUD-sonedefinisjoner? En planlagt enhetsutvikling ( PUD ) er en type bygningsutvikling og også en reguleringsprosess. Som en bygningsutvikling er det en designet gruppering av både varierte og kompatible arealbruk, for eksempel boliger, rekreasjon, kommersielle sentre og industriparker, alt innenfor en inneholdt utvikling eller underavdeling.

Når du tar dette i betraktning, hva gjør en eiendom til en PUD?

Begrepet " PUD " er forkortelsen for "Planned Unit Development." EN PUD eiendom kan være en tilbygget eller frittliggende enebolig innenfor et prosjekt eller underavdeling som typisk involverer en klynge av tilknyttede eller frittliggende boliger med felles fellesarealer som gangveier, blindveier, turstier, parker, Hva er forskjellen på Townhouse og Condo?

rekkehus : det grunnleggende. EN sameie ligner på en leilighet ved at det er en individuell enhet som bor i en bygning eller fellesskap av bygninger. Men i motsetning til en leilighet, en leilighet eies av beboeren, ikke leies av en utleier. EN rekkehus er en tilbygget bolig også eid av beboeren.

Anbefalt: