Hvor ille er hjemløseproblemet i San Francisco?
Hvor ille er hjemløseproblemet i San Francisco?

Video: Hvor ille er hjemløseproblemet i San Francisco?

Video: Hvor ille er hjemløseproblemet i San Francisco?
Video: Hva er prolaps? 2024, Kan
Anonim

Forrige måned tvitret president Donald Trump det San Fransisco , California har "raskt blitt en av de verste hvor som helst i USA når det kommer til hjemløs og kriminalitet." The hjemløs situasjonen er slik dårlig at det er kart dedikert til å varsle publikum der det er menneskelig avføring eller nåler på gaten.

På denne måten, hvorfor er hjemløse så ille i San Francisco?

På grunn av det høye hjemløs befolkning, San Fransisco gatene er fulle av narkotikasprøyter, søppel og avføring, noe som resulterer i et nivå av forurensning "mye større enn lokalsamfunn i Brasil eller Kenya eller India". Byen bruker omtrent 30 millioner dollar per år på fjerning av avføring og forurensede nåler.

Foruten ovenfor, hvor mye bruker San Francisco per hjemløs? (C) San Fransisco bruker mer enn $40 000 per hjemløs hvert år.

På samme måte spør folk, hvor ille er problemet med hjemløse i California?

California er hjemsted for noen av verdens tøffeste miljø- og folkehelselover, men skyter i været hjemløshet har skapt en miljø- og folkehelsekatastrofe. De 44 000 menneskene som bor, spiser og gjør avføring på gatene i L. A. har brakt med seg rotter og middelaldersykdommer, inkludert tyfus.

Hvorfor øker den hjemløse befolkningen i San Francisco?

En sentral årsak til øke er en økning på 45 % av folk i byen som lever av kjøretøy, for eksempel bobiler. De økt gatetelling viser hvordan San Francisco langvarig hjemløshet krisen forverres.

Anbefalt: