Hvordan tildeles fagfellebedømmere CNO?
Hvordan tildeles fagfellebedømmere CNO?

Video: Hvordan tildeles fagfellebedømmere CNO?

Video: Hvordan tildeles fagfellebedømmere CNO?
Video: Registering Peer Reviewers and Assigning Role 2024, Kan
Anonim

EN Peer Assessor er en høyskole- tildelt sykepleier med inngående kunnskap om praksisstandarder og retningslinjer og krav til praksisvurdering. Hvert år, Peer Assessors gjennomgå en streng orientering ved høgskolen og er utstyrt med standardiserte kriterier for å evaluere innleveringene dine.

Herav, hvordan gir CNO støtte til sykepleiere i deres praksis?

deres ansvarlighet og informere publikum om hva de kan forvente av sykepleiere . Standarder gjelder for alle sykepleiere uansett deres rolle, stillingsbeskrivelse eller område av øve på . QA-programmet støtter sykepleiere i deres innsats for å øve på ifølge øve på standarder og forbedre deres praksis kontinuerlig.

Dessuten, hva er en del av selvvurderingskomponenten i CNOs kvalitetssikringsprogram? Det er tre komponenter til QA -program : Selv - evaluering , som inkluderer øve på refleksjon og utvikling og vedlikehold av læringsmål i forhold til dine læringsbehov; Praksisvurdering ; og. Likemann evaluering.

Spørsmålet er også, hvordan forholder faglig uredelighet seg til CNOs praksisstandarder?

Disse standarder er de rimelige forventningene som høyskolen og profesjonen setter til sykepleiere for å sikre at sykepleiere gir ansvarlig, trygg og adekvat omsorg til klientene. Profesjonell uredelighet oppstår når disse standarder er brutt.

Hva inngår i de obligatoriske kravene til sykepleiere som er tilfeldig valgt ut til å delta i CNOs kvalitetssikringsprogram?

Det er påbudt, bindende til sykepleiere registrert i de generelle og utvidede klassene til delta i QA -program . Du kan gjøre dette ved å fullføre din årlige egenvurdering når du blir registrert. Sykepleiere i disse klassene er kvalifisert for valg for Praksisvurdering to år etter at de er registrert hos CNO.

Anbefalt: