Hva er mandatet til CNO?
Hva er mandatet til CNO?

Video: Hva er mandatet til CNO?

Video: Hva er mandatet til CNO?
Video: ЛУЧШИЙ РЕЦЕПТ! Яблочный ЗЕФИР на ЖЕЛАТИНЕ! 100% получается! Зефир БЕЗ АГАРА! 2024, Kan
Anonim

Den anerkjenner at Ontarios sykepleiere har kunnskapen og ekspertisen til å regulere seg selv som individuelle utøvere og til å regulere yrket sitt gjennom høgskolen. Høgskolen ivaretar sin rolle ved å: fastsette krav for adgang til praksis. artikulere og fremme praksisstandarder.

Dessuten, hva er rollen til CNO?

EN CNO er ansvarlig for å overvåke og koordinere en organisasjons sykepleieavdeling og dens daglige drift. Som primærtalsperson for sykepleiere jobber sykepleieoverlegen også med å tilpasse pleiepersonalet til organisasjonens oppdrag, verdier og visjon.

Er CNO også en profesjonell forening? De registrerte sykepleierne assosiasjon of Ontario (RNAO) er Faglig forening som representerer registrerte sykepleiere, sykepleiere og sykepleierstudenter i provinsen Ontario, Canada.

På samme måte, hvilken organisasjon regulerer sykepleiere i Ontario?

College of Nurses of Ontario

Hvilken lov er relevant for utøvelse av sykepleie i Ontario?

De Sykepleie Act, 1991 og Regulated Health Professions Act, 1991 bestemmer hvordan sykepleie yrket er regulert i Ontario . De Sykepleie Act, 1991 inneholder et omfang av øve på uttalelse og kontrollerte handlinger autorisert til sykepleie , samt bestemmelser og forskrifter spesifikke for sykepleie yrke.

Anbefalt: