Hvorfor kalte Alexander Hamilton Høyesterett for den minst farlige grenen?
Hvorfor kalte Alexander Hamilton Høyesterett for den minst farlige grenen?

Video: Hvorfor kalte Alexander Hamilton Høyesterett for den minst farlige grenen?

Video: Hvorfor kalte Alexander Hamilton Høyesterett for den minst farlige grenen?
Video: What if Alexander Hamilton had lived? 2024, Kan
Anonim

Hamilton hadde et punkt da han sa at rettsvesenet grenen var den minst farlige grenen . De gren kunne ikke lage lover, det gjorde ikke ha skattekraft, og den kunne ikke gå i krig. Dette var en av landemerkesakene som førte til borgerkrigen i 1861.

Bare så, hvorfor omtales den rettslige grenen som den minst farlige grenen?

” Delvis”fordi det blir minst i en evne til å irritere eller skade dem. Også den domstolene mangler visse krefter som de to andre grener av regjeringen besitter: Executive ikke bare utdeler æresbevisninger, men holder samfunnets sverd.

Vet du også, er Høyesterett den svakeste myndigheten? 78, den rettslige regjeringsgren er uten tvil svakeste gren . I grunnloven er den "dømmende makten" gitt til Høyesterett og til noe lavere domstoler som kongressen oppretter, som omhandler det lovgivende regjeringsgren Grunnloven definerer imidlertid ikke «den dømmende makt».

Dessuten, hvorfor kalte Alexander Hamilton i Federalist Paper #78 denne tredje grenen av vår konstitusjonelle styreform for den svakeste grenen?

Fordi den rettslige gren er den svakeste grenen av Myndighetene . De gren kun har makten til å dømme, ikke handle, og til og med dommene og avgjørelsene er avhengig av den utøvende gren for deretter å gjennomføre dem. De kan av og til behandle et individ, men truer vanligvis aldri folkets frihet. 3.

Tror du rettsvesenet som har rettslig kontroll er som Alexander Hamilton kalte det den minst farlige grenen av regjeringen?

Alexander Hamilton skrev at de føderale domstolene ville være den svakeste og `` minst farlig '' regjeringsgren . De domstolene , sa Hamilton , gjorde ikke har makt av sverdet eller vesken. Den hadde bare "dommen", og til og med da hadde å være avhengig av den utøvende gren å gjennomføre sine avgjørelser.

Anbefalt: