Hva er aldringsrapport i Oracle Apps?
Hva er aldringsrapport i Oracle Apps?

Video: Hva er aldringsrapport i Oracle Apps?

Video: Hva er aldringsrapport i Oracle Apps?
Video: #07. Основы работы в Oracle SQL Developer 2024, Kan
Anonim

Aldringsrapporter . Bruk Aldringsrapporter for å se gjennom informasjon om dine åpne elementer. Disse rapporter kan skrive ut både detaljert og sammendragsinformasjon om kundens gjeldende og forfalte fakturaer, debetnotaer og tilbakeføringer.

Dessuten, hva er AP Aging Report?

An leverandørgjeld aldringsrapport (eller AP aldringsrapport ) er et viktig regnskapsdokument som skisserer forfallsdatoene for regningene og fakturaene en bedrift må betale. Det motsatte av en AP aldringsrapport er en kundefordring aldersrapport , som tilbyr en tidslinje for når en bedrift kan forvente å motta betalinger.

For det andre, hva er aldrende bøtter i AR? Fordringer lar deg se kundens utestående kontosaldo etter aldringsbøtte . Aldrende bøtter er tidsperioder der du eldes og kan gjennomgå debetpostene dine. For eksempel kan du definere en aldringsbøtte som inkluderer alle debetposter som er 1 til 30 dager forsinket.

Deretter kan man også spørre, hva er fakturaaldringsrapport?

En kundefordring aldring er en rapportere som viser ubetalte kunder fakturaer og ubrukte kreditnotaer etter datoperioder. De aldersrapport er det primære verktøyet som brukes av innsamlingspersonell for å finne ut hvilke fakturaer er forsinket til betaling.

Hva er aldring av leverandørgjeld?

An leverandørgjeld aldring rapporten viser saldoene du skylder andre. Gjelden består av inventar, forsyninger og tjenester du kjøper for å drive virksomheten din. De aldring av leverandørgjeld sporer hvem kreditorene dine er, hvor mye du skylder og hvor lenge du har skyldt gjeld.

Anbefalt: