Hva er ordreadministrasjon i Oracle Apps r12?
Hva er ordreadministrasjon i Oracle Apps r12?

Video: Hva er ordreadministrasjon i Oracle Apps r12?

Video: Hva er ordreadministrasjon i Oracle Apps r12?
Video: Основы администрирования Баз Данных Oracle. Часть 1 2024, Kan
Anonim

R12 . 2 Oracle Order Management Grunnleggende. X Oracle Order Management opplæring lærer deg hvordan du bruker Oracle Order Management . Lær hvordan du setter opp moduler som Oracle Inventory , Fordringer, prissetting og leveringsutførelse som påvirker salget rekkefølge skapelsen og behandling ; opprette og behandle salg ordrene.

Med tanke på dette, hva er Oracle Order Management?

Oracle Order Management . Oracle Order Management er en rekkefølge -to-cash-løsning som gir muligheter for kunder, partnere og ansatte til å velge de riktige produktene og tjenestene, forhandle frem de beste prisene og sikre rettidig oppfyllelse. NØKKEL FORRETNINGSFORDELER. Med Oracle Order Management du.

Videre, hva er ordrehåndteringsprosess? Ordreforvaltning er rett og slett prosess for effektivt å spore og oppfylle salg ordrene . Det inkluderer syklusen til mennesker, prosesser og leverandører for å skape en positiv kundeopplevelse. Salgsavdelinger gir beskjed til lageret for å oppfylle rekkefølge , og rekkefølge sendes deretter til kunden.

Med tanke på dette, hva er ordretype i Oracle Order Management?

Ordretyper kreves for å komme inn ordrene og returnerer fordi de spesifiserer behandling regler og rekkefølge standarder for oppføring. Du tildeler en rekkefølge sykle til hver ordretype til kontroll de Ordrebehandling og å gi standardverdier for dette ordretype . Du kan knytte et standardverdiregelsett til en ordretype.

Hva er salgsordre i Oracle Apps?

Oversikt over Salgsordrer . Oracle Order Oppføring/frakt validerer individuelle felt etter hvert som de legges inn. Når du bestiller en rekkefølge , Rekkefølge Entry/Shipping validerer det for å sikre at alle obligatoriske felt har verdier, at konfigurasjonene er fullført, og så videre.

Anbefalt: