Hvordan fungerer fullføringsprosent?
Hvordan fungerer fullføringsprosent?

Video: Hvordan fungerer fullføringsprosent?

Video: Hvordan fungerer fullføringsprosent?
Video: Hvordan fungerer din fordøjelse, 2. 2024, Kan
Anonim

De prosentandel av fullføring Regnskapsmetoden krever rapportering av inntekter og kostnader på en periode for periode, som bestemt av prosentdel av kontrakten som er oppfylt. Dagens inntekter og utgifter er sammenlignet med de totale estimerte kostnadene for å fastsette årets skatteplikt.

Her, hvordan beregner du prosentvis fullføring?

De Formel for prosentandel av fullføring er veldig enkelt. Først, ta en estimert prosentdel av hvor nært prosjektet er fullført ved å ta kostnaden til dags dato for prosjektet over den totale estimerte kostnaden. Multipliser deretter prosent beregnet av de totale prosjektinntektene til beregne inntekter for perioden.

For det andre, hva er den prosentvise fullføringsmetoden i GAAP? GAAP tillater inntektsføring basert på kostnad-til-kostnad metode , men bare i visse applikasjoner, inkludert byggeprosjekter. I dette metode , ferdigstillelse faktor er lik prosjektkostnadene som allerede er påløpt delt på de totale estimerte prosjektkostnadene.

I forhold til dette, hvem trenger prosentvis fullføringsmetode?

Generelt, kontrakter må bruke fullføringsprosent hvor følgende søke om : dersom entreprenørens gjennomsnittlige årlige inntekt for de siste tre årene overstiger en unntaksgrense. hvis ferdigstillelse forventes å ta minst to år fra datoen kontrakten starter.

Hva er forskjellen mellom metode for fullføring av prosent og fullført kontraktsmetode?

De forskjell mellom metodene er rett og slett et spørsmål om timing prosentmetode anerkjenner profitt litt etter litt over tid, mens fullført - kontraktsmetode utsetter hele overskuddet til ferdigstillelse.

Anbefalt: