Hva er forskning innen massekommunikasjon?
Hva er forskning innen massekommunikasjon?

Video: Hva er forskning innen massekommunikasjon?

Video: Hva er forskning innen massekommunikasjon?
Video: Kapittel 10 Massekommunikasjon 2024, Kan
Anonim

Enkelt sagt, massemedieforskning er den studere informasjon relatert til noen form for massekommunikasjon . Massemedia inkluderer eldre former, som avis og radio, men nå omfatter mer fjernsyn og internett, og enda mer nylig, sosiale media.

Også å vite er, hva er forskning i massemedier?

Massemedieforskning . Det er den studere av effektene av de forskjellige massemedia på sosiale, psykologiske og fysiske aspekter. Forskning undersøkelse som segmenterer folk basert på hvilke TV-programmer de ser, radio de hører på og magasiner de leser. For eksempel: Tid en person bruker med et bestemt medium.

hva er de 4 hovedfunksjonene til massekommunikasjon? De fire funksjoner i massekommunikasjon er: overvåking, korrelasjon, kulturell overføring og underholdning. På mange måter fire funksjoner for massekommunikasjon er fortsatt relevante og overførbare til moderne media.

For det andre, hva er kommunikasjonsforskning?

Kommunikasjonsforskning refererer generelt til forsøket på å oppdage trender eller fakta innen feltet kommunikasjon og massemedia. I følge Wimmer og Dominick, forskere bør lære hva de kan gjøre med forskning metoder, i stedet for hvordan de fungerer.

Hva er de 5 typene medier?

Moderne media kommer i mange annerledes formater, inkludert utskrift media (bøker, magasiner, aviser), TV, filmer, videospill, musikk, mobiltelefoner, diverse slag av programvare og Internett. Hver type media involverer både innhold, og også en enhet eller et objekt som innholdet leveres gjennom.

Anbefalt: