Hvordan fungerer Property Brothers egentlig?
Hvordan fungerer Property Brothers egentlig?

Video: Hvordan fungerer Property Brothers egentlig?

Video: Hvordan fungerer Property Brothers egentlig?
Video: Нам нужно совершить поездку по собственности Property Brothers 2024, Kan
Anonim

Drew er en eiendomsekspert som speider forsømte hus og forhandler om kjøpene deres. Broren hans, Jonathan, er en lisensiert entreprenør som deretter pusser opp husene. Sammen, den Eiendomsbrødre hjelpe familier med å finne, kjøpe og forvandle fikser-overdeler til drømmehjem på en streng tidslinje og budsjett.

Også å vite er, gjør Jonathan virkelig jobben med eiendomsbrødre?

I følge biografien hans på den offisielle HGTV-siden, Jonathan Scott er en lisensiert entreprenør som sammen med tvilling bror Drew Scott, har 15 års erfaring i eiendomsbransjen. Dette gir en viss mening, som det ville være nesten umulig for Jonathan å fullføre en jobb så raskt alene.

For det andre, pusser eiendomsbrødrene opp hele huset? Det gjør de ikke renovere hele huset De hus på showet er strukturelt sunne og beboelige når de er ferdige med dem, men bare omtrent halvparten hus - verdt mellom tre og fire rom - blir strippet ned, gjenoppbygd og møblert til gjellene med Scott brødre ' hjelp.

For det andre, hvor mye koster Property Brothers?

Budsjetter varierer vanligvis fra $50 000 til $200 000. The Scott brødre fullfører vanligvis på budsjett, men de har vært kjent for å gå flere tusen dollar over budsjettet i sjeldne tilfeller.

Kan du leie eiendomsbrødrene?

Hvis du er mer interessert i Jonathans og Drews oratoriske evner, du kan leie dem til gjøre talebegivenheter for den fyrstelige summen av $75 000 til $149 999, ifølge deres profilliste for talentbyrået.

Anbefalt: