Hvor bor og jobber eiendomsbrødre?
Hvor bor og jobber eiendomsbrødre?

Video: Hvor bor og jobber eiendomsbrødre?

Video: Hvor bor og jobber eiendomsbrødre?
Video: How Digital Real Estate Is Changing Lives | Brother Ben X | TEDxBuckhead 2024, September
Anonim

Han er bosatt i Los Angeles sammen med sin kone, Linda Phan. Paret hadde et HGTV-program kalt Eiendomsbrødre at Home: Drew's Honeymoon House, som kroniserte renoveringen av hjemmet deres, samt et show på TLC kalt Drew og Linda Say I Gjøre , som inneholdt festlighetene rundt bryllupet deres i mai 2018 i Italia.

Tilsvarende, hvilken by bor eiendomsbrødre i?

Moro og spill med The Eiendomsbrødre Verter Jonathan og Drew Scott inne i det redesignede hjemmet til Abby og David Dixon i Atlanta, Georgia, som sett på HGTVs Buying and Selling.

Spørsmålet er deretter, gjør Jonathan virkelig jobben med eiendomsbrødre? I følge biografien hans på den offisielle HGTV-siden, Jonathan Scott er en lisensiert entreprenør som sammen med tvilling bror Drew Scott, har 15 års erfaring i eiendomsbransjen. Dette gir en viss mening, som det ville være nesten umulig for Jonathan å fullføre en jobb så raskt alene.

Herav, hvor jobber eiendomsbrødre 2019?

TV Trend Now utdyper videre at filmingen ble delt mellom Nashville og Toronto i 2017, før de flyttet til Nashville og Calgary for sesong 12 og 13. HGTV signerte en flerårskontrakt med Scotts i 2018 og Eiendomsbrødre begynte å skyte sesong 14 i Las Vegas i januar 2019.

Hvor mye tar Property Brothers?

Du vil være ansvarlig for hele kostnaden for prosjektet. Riktig! På grunn av dette må du vite hvor mye du har råd til å bruke og sikre deg finansiering før showet. Eiendomsbrødre budsjetter varierer vanligvis fra $50 000 til $200 000.

Anbefalt: