Hvor jobber en blomsterhandler?
Hvor jobber en blomsterhandler?

Video: Hvor jobber en blomsterhandler?

Video: Hvor jobber en blomsterhandler?
Video: Наши ошибки выращивания актинидии 2024, Kan
Anonim

Hvor gjør de arbeid ? Mange blomsterhandlere er selvstendig næringsdrivende, jobber i liten blomsterhandler butikker. Når de leies ut for å legge til rette for et arrangement kunne befinner seg på en rekke steder, fra kirker til konferansesentre til dansesaler.

Deretter kan man også spørre hvor får blomsterhandlere blomstene sine fra?

Avhengig av deres kundenes ønsker og hva blomster er i sesong, blomsterhandlere kan kjøpe direkte fra lokale gårder, grossister eller blomst auksjoner. Noen blomsterhandlere til og med vokse deres egen blomster eller importer dem fra land som Holland eller Colombia.

Dessuten, er en blomsterhandler en god jobb? Ja, å være en blomsterhandler er en karriere valg og det kan være en god valg hvis det er det du er interessert i. Å velge en karriere kan være belastende og forvirrende på samme tid. Men alt handler om å ta det riktige valget. Hvis du er interessert i blomster, ha øye for skjønnhet, god til å designe eller entusiastisk til å dekorere ting.

På samme måte, hva heter en blomsterbutikk?

Blomsterhandel er produksjon, handel og handel blomster . Det omfatter blomst stell og håndtering, blomsterdesign, eller blomst arrangering, merchandising og visning og levering av blomster . Detaljhandel blomsterhandlere tilbud friskt blomster og relaterte produkter og tjenester til forbrukere.

Hvor mye tjener en blomsterhandler?

I følge Bureau of Labor and Statistics er gjennomsnitt gjennomsnittlig lønn for en blomsterhandler er $27 750, med en timelønn på rundt $13,34.

Anbefalt: