Hva er RICS-reglene for oppførsel?
Hva er RICS-reglene for oppførsel?

Video: Hva er RICS-reglene for oppførsel?

Video: Hva er RICS-reglene for oppførsel?
Video: Hvordan skal du kjøre i en rundkjøring ? - Tips og triks for å kjøre i trafikken 2024, Kan
Anonim

De RICS oppførselsregler gi en ramme som medlemmer og regulerte firmaer tilbyr og leverer sine tjenester innenfor. De er designet for å representere et gjennomsiktig system av oppførsel og regulering. De RICS oppførselsregler er korte og prinsippbaserte.

På samme måte, hva er oppførselsregler?

De Etiske regler er et sett med implementeringslover for profesjonell praksis som søker å uttrykke de viktigste eksemplene på etisk atferd som er i samsvar med Code of Etikk . Koden og Regler representerer en måte å leve et yrkesliv på, ikke bare hvordan du skal oppføre deg på jobben.

Dessuten, hva er RICS-regulering? Regulert firmaer er de som er registrert i RICS Regler for oppførsel for bedrifter, og er regulert og overvåkes av RICS for å sikre at de oppfyller de høyeste standardene. For å yte den beste servicen til forbrukeren, RICS oppfordrer publikum til å bruke tjenestene til et firma som det regulerer.

Angående dette, hva er de 5 RICS etiske standardene?

Gi alltid en høy standard av tjenesten. Opptre på en måte som fremmer tillit til profesjonen. Behandle andre med respekt. Ta ansvar.

Hva er en interessekonflikt RICS?

4.2 ' Interessekonflikt ' betyr: (a) en situasjon der plikten til en RICS medlem. (arbeider uavhengig eller innenfor et ikke-regulert firma. eller innenfor et regulert firma) eller et regulert firma for å opptre i. interessene til en klient eller annen part i en profesjonell.

Anbefalt: