Innholdsfortegnelse:

Hva er ikke-kompatibel oppførsel?
Hva er ikke-kompatibel oppførsel?

Video: Hva er ikke-kompatibel oppførsel?

Video: Hva er ikke-kompatibel oppførsel?
Video: Skjønnheten satte den frekke majoren på plass 2024, September
Anonim

Ikke-kompatibel oppførsel involverer oppførsel som ikke er i samsvar med eller følger andres regler, forskrifter eller råd. Ikke - kompatibel oppførsel på arbeidsplassen forstyrrer generelt en ansatts effektivitet i å fullføre jobboppgavene sine og komme overens med andre.

Også å vite er, hva betyr ikke-kompatibel oppførsel?

Ikke - kompatibel oppførsel er når et barn ikke klarer å starte eller fullføre en oppgave eller følge en instruksjon. Der er noen få faktorer som forårsaker ikke - samsvar . Blant dem er mangel på motivasjon til å overholde eller de kan ha ikke lært hvordan du fullfører oppgaven. Adressering ikke-kompatibel oppførsel i en tidlig alder er avgjørende.

Videre, hva er kompatibel og ikke-kompatibel? Når noen er det kompatibel , går de sammen med det andre - spesielt personer med autoritet - vil at de skal gjøre. Når noen er det ikke-kompatibel , de motsetter seg autoritet. Et barn som nekter å gjøre lekser eller gjøremål blir ikke-kompatibel.

Også for å vite, hvordan takler du manglende overholdelse?

Her er noen viktige verbale intervensjonstips når du håndterer ikke-kompatibel atferd:

  1. Oppretthold rasjonaliteten din.
  2. Plasser ansvaret der det hører hjemme.
  3. Forklar direktivet.
  4. Sett rimelige grenser.
  5. Vær forberedt på å håndheve grensene dine.
  6. Ikke stress det negative.

Hva forårsaker manglende overholdelse?

Årsaker av medisiner manglende overholdelse kan starte med pasienten, legen eller medisinen selv. Pasientbasert årsaker av manglende overholdelse inkludere glemsel; kostnad og manglende evne til å få en resept fylt, hentet eller levert. Disse inkluderer dårlig lege-pasient forhold og mangel av kommunikasjon.

Anbefalt: