Hva er minimumshøyden for en mesanin?
Hva er minimumshøyden for en mesanin?

Video: Hva er minimumshøyden for en mesanin?

Video: Hva er minimumshøyden for en mesanin?
Video: What is a Leap Year? 2024, Kan
Anonim

14,7 fot

Angående dette, hva er standardhøyden på mesaningulvet?

Minstekrav høyde av å bygge a mesanin etasje fra taket er 440 centimeter. Dette tilsvarer omtrent 14 fot mellom taket og bakken gulv . Dette er forskriften å anse som utmerket mesaningulv.

På samme måte regnes en mesanin som en etasje? Definisjon. EN mesanin er et mellomledd gulv (eller etasjer ) i en bygning som er åpen for gulv under. EN mesanin teller ikke som en av de etasjer i en bygning, og teller generelt ikke med i fastsettelse av maksimal gulvplass.

Vet også, hvor høyt må et tak være for en mesanin?

EN tak høyde på 14 fot (4·2m) vil tillate deg å ha både en mesanin og et funksjonsområde under den. Til tak høyder lavere enn 12 fot (3·6m), plassen under mesanin kan gjøres om til lagring. Tilgang til mesanin behov å være praktisk, og ikke ta for mye gulvplass.

Krever mellometasjen planleggingstillatelse?

Vanligvis ikke noe formelt tillatelse fra en lokal myndighet er nødvendig for oppføring av en mesanin etasje . Det er imidlertid noen anledninger når planleggings tillatelse eller Bygning Regulering Godkjenning er nødvendig . Planleggings tillatelse kan være nødvendig hvis: Eksterne endringer er nødvendig å imøtekomme gulv.

Anbefalt: