Innholdsfortegnelse:

Må vi forholde oss til regelverket?
Må vi forholde oss til regelverket?

Video: Må vi forholde oss til regelverket?

Video: Må vi forholde oss til regelverket?
Video: Hva er HMS-regelverket? | Grønn Jobb forklarer 2024, Kan
Anonim

Alle virksomheter, uansett type, må overholde med vedtekter ( lover vedtatt av lovgivende organer) og forskrifter (regler vedtatt av regulatoriske byråer for å utføre formålene med vedtekter). Disse vedtektene og forskrifter kan kommer fra alle nivåer av regjeringen; føderale, statlige og lokale.

På denne måten, hva skjer hvis du ikke følger regelverket?

Det er en måte disse reglene på plass er regulert av loven. Regler kan settes på plass men hvis deres er nei lover til Følg gjennom, så klarer ikke regelen til tider å fungere, spesielt for de som ikke gjør det dra nytte av det eller ikke gjør det forstå det, tvinger det autoritet til å sette det inn i lov.

Foruten ovenfor, hva er formålet med regelverksoverholdelse? Overholdelse av regelverk beskriver mål som organisasjoner ønsker å oppnå i sin innsats for å sikre at de er klar over og tar skritt for å overholde relevante lover, retningslinjer og forskrifter . Samsvar programvare blir i økende grad implementert for å hjelpe bedrifter med å administrere sine samsvar data mer effektivt.

Bare så, hvordan overholder du regulatoriske krav?

Topp 8 måter å nå forskriftsoverholdelse

  1. Sørg for at hele selskapet forstår hva som står på spill hvis standarder og forskrifter ikke oppfylles.
  2. Implementere et kvalitetsstyringssystem (QMS)
  3. Dokumenter alt.
  4. Innlemme et treningsprogramvaresystem.
  5. Vær forberedt på en forskriftsrevisjon.
  6. Sørg for at bedriften din kjører i et validert miljø.

Hva er lovlig overholdelse?

I lovlig felt begrepet Samsvar refererer til handling av tilslutning til lov av landet. I forretningsmessige termer, i tilfelle en organisasjon, samsvar gjøres i samsvar med lover , forskrifter, retningslinjer og spesifikasjoner som er relevante for livssyklusen til en virksomhetsenhet.

Anbefalt: