Hva er ekstern girpumpe?
Hva er ekstern girpumpe?

Video: Hva er ekstern girpumpe?

Video: Hva er ekstern girpumpe?
Video: Hva er MS? 2024, April
Anonim

Eksterne girpumper er like i pumpevirkning som intern girpumper i de to gir komme inn og ut av mesh for å produsere flyt. Imidlertid er ekstern girpumpe bruker to like gir roterer mot hverandre -- en utstyr drives av en motor og den driver igjen den andre utstyr.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom intern og ekstern girpumpe?

Girpumper : Innvendig vs. Utvendig . Interne girpumper har en ytre rotor utstyr som svinger, driver løpehjulet (indre) utstyr . Eksterne girpumper fungerer på samme måte med to gir kommer i kontakt for å generere flyt, bare i stedet for disse gir snu i samme retning vil de vanligvis rotere mot hverandre.

I tillegg, hva er bruken av girpumpe? En intern girpumpe har to sammenlåsende gir av forskjellige størrelser med den ene roterende inni den andre. Girpumper brukes ofte til å pumpe væsker med høy viskositet som olje, maling, harpiks eller matvarer. De er også foretrukket i applikasjoner der nøyaktig dosering eller høytrykksutgang er nødvendig.

Foruten ovenfor, hva er intern girpumpe?

De intern girpumpe er ikke-pulserende, selvsugende og kan gå tørr i korte perioder. De er også bi-roterende, noe som betyr at det er det samme pumpe kan brukes til å laste og losse fartøyer. Fordi innvendige tannhjulspumper har bare to bevegelige deler, de er pålitelige, enkle å betjene og enkle å vedlikeholde.

Hvor brukes tannhjulspumper?

De er veldig vanlige brukt i smøring pumper for kraftoverføringer i biler, tunge lastebiler, plenpleieutstyr, hydrauliske heiser og andre maskinverktøy. Bilens olje pumpe er sannsynligvis en girpumpe . Girpumper er utmerket som måling pumper siden de kan kontrollere volum og strømningshastighet for en rekke væsker.

Anbefalt: