Er en lokaliseringstilnærming en presisjonstilnærming?
Er en lokaliseringstilnærming en presisjonstilnærming?

Video: Er en lokaliseringstilnærming en presisjonstilnærming?

Video: Er en lokaliseringstilnærming en presisjonstilnærming?
Video: Peter Joseph - The Zeitgeist Movement | London Real 2024, April
Anonim

EN presisjonstilnærming bruker et navigasjonssystem som gir kurs- og glidebaneveiledning. Eksempler inkluderer baro-VNAV, lokalisator type retningsbestemt hjelpemiddel (LDA) med glidebane, LNAV/VNAV og LPV. En ikke- presisjonstilnærming bruker et navigasjonssystem for kursavvik, men gir ikke glidebaneinformasjon.

Ganske enkelt, er en lokalisering en presisjonstilnærming?

Det bør bemerkes at fordi lokaliseringstilnærming er en ikke- presisjonstilnærming uten vertikal veiledning, minimumsverdiene, det er grensen for nedstigningen på nærme seg er høyere enn for a presisjon eller ILS nærme seg.

På samme måte, hva er en rett tilnærming? Rett -In Landing: En landing gjort på en rullebane som er justert innenfor 30 grader fra finalen nærme seg kurs etter fullført instrument nærme seg . Som du kan se, a rett inn tilnærming betyr ganske enkelt at du ikke flyr en prosedyresving eller holder i stedet for prosedyresving.

På denne måten, hva er presisjonstilnærminger?

EN presisjonstilnærming er et instrument nærme seg og landing ved hjelp av presisjon lateral og vertikal føring med minima som bestemt av operasjonskategorien. I motsetning til et ikke-presisjons standardinstrument nærme seg prosedyren gir kun horisontal veiledning.

Er Lnav Vnav en presisjonstilnærming?

Etter det jeg forstår er det ingen " presisjon "GPS tilnærminger , bortsett fra CAT1, 2, 3. LPV er mer nøyaktig, bruker WAAS og betyr LP med vertikal veiledning. LNAV / VNAV er en eldre teknologi, og ble opprinnelig designet før WAAS var tilgjengelig.