Hva er plikt med en straffeklausul?
Hva er plikt med en straffeklausul?

Video: Hva er plikt med en straffeklausul?

Video: Hva er plikt med en straffeklausul?
Video: Молодежная Cтрижка Лайт Боб Каре с удлинением Пошагово дома | Стрижки 2022 | Уроки стрижек 2024, April
Anonim

EN straffeklausul er en annen forpliktelse knyttet til hovedpersonen, krever betaling eller ytelse av noe, eller ganske enkelt, krever et større ansvar, i tilfelle manglende overholdelse for å sikre ytelse eller for å avskrekke manglende ytelse.

På samme måte, hva er straffeplikt?

EN straffeplikt er en som er festet til en straffe klausul som skal håndheves, dersom hovedmannen forpliktelse ikke utføres. Et ledd forpliktelse er en som flere forpliktere lover til den forpliktende å utføre forpliktelse.

Videre, kan retten slette en straffeklausul? Den øverste Domstolen mente at klausuler var ikke straffer, og var derfor tvangskraftige. Avgjørelsen til den øverste Domstolen er kompleks, ikke minst fordi det ble gitt fire detaljerte dommer (hvorav den ene var en «felles» dom). Imidlertid, om en klausul er en primær eller sekundær forpliktelse vil ikke alltid være klar.

I forhold til dette, hva er en straffeklausul?

straffeklausul - Juridisk definisjon n. En bestemmelse i en kontrakt som fastsetter en for høy pengebelastning mot en misligholdende part. Domstoler håndhever vanligvis ikke en slik klausul , men vil håndheve likvidasjon klausuler når de representerer en legitim tilnærming til faktiske skader.

Hva er forpliktelse med en periode?

Plikt med periode . An plikt med en periode er en slags forpliktelse der ytelsen er underlagt et begrep eller periode , og kan bare kreves når det periode utløper. Slik periode er 'en bestemt dag' som nødvendigvis må komme, selv om det kanskje ikke er kjent når.

Anbefalt: