Kan du blande olje og gass?
Kan du blande olje og gass?

Video: Kan du blande olje og gass?

Video: Kan du blande olje og gass?
Video: ЭТОТ ЧУДО -САЛАТ готовлю КРУГЛЫЙ ГОД! Ну очень ВКУСНЫЙ и ПРОСТОЙ "Кремлёвская Хряпа" 2024, Kan
Anonim

Hvordan Blander jeg olje og gass ? Aldri blande de olje og gass direkte i brensel tank. Bestandig blande i en separat, lekkasjesikker beholder som er litt større enn volumet til gass og olje nødvendig, og sørg for at beholderen er fri for smuss eller andre materialer.

På denne måten kan du blande gass og oljebil?

Litt rest gass - olje brensel blanding vil ikke skade bil . Ja, du kan helle det ubrukte drivstoffblanding inn i din bil , forutsatt at du ikke fyller tanken med ting. Et par liter, hvis fortynnet med en tank full av gass , Vil gjøre ingen skade.

Også, hva slags olje blander jeg med gass for en Weedeater? Den riktige drivstoffblanding er blyfri vanlig bensin -- klasse 87, som kan ha 10 prosent alkoholinnhold -- blandet med en syntetisk totakts luftkjølemotor olje i forholdet 40 til 1.

Med tanke på dette, hvorfor blander du olje med gass?

Så i stedet for å bruke et dedikert smøresystem som i firetaktsmotorer, bruker de fleste totaktsmotorene et smøremiddel olje blandet med brensel slik at slitasjen på stempel og sylinderforing kan minimeres. I en 4-takts motor er forbrenningskammeret atskilt fra veivhuset.

Hvordan kan du finne ut om gass er blandet med olje?

Ta et stykke hvitt notisbokpapir, og legg en dråpe bensin på det. La så gass fordampe. Hvis det er kun bensin (ublandet), da tørker papiret helt. Hvis det er olje blandet inn det, vil du ha en olje flekk igjen på papiret etter bensinen har fordampet.

Anbefalt: