Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer HipChat?
Hvordan fungerer HipChat?

Video: Hvordan fungerer HipChat?

Video: Hvordan fungerer HipChat?
Video: Hvordan fungerer par-terapi? 2024, September
Anonim

Hipchat er en app for gruppemeldinger og videochat for teamkommunikasjon. Koble et Confluence-rom til et Hipchat rom for å få umiddelbare oppdateringer om endringer i rommet, sende sanntidsvarsler til rommet og dele det du har vært jobber på med laget ditt.

I forhold til dette, hva brukes HipChat til?

HipChat . HipChat var en nettjeneste for intern privat nettprat og direktemeldinger. I tillegg til en-til-en og gruppe-/emnechat, inneholdt den også skybasert fillagring, videosamtaler, søkbar meldingshistorikk og inline-bildevisning.

På samme måte, hvorfor er slack bedre enn HipChat? Slakk har mer fellesskapsstøtte og gir et vell av fantastiske tredjepartsintegrasjoner. gitt, Hipchat har omtrent det samme, men det er lavere enn Slack . De har begge alle de store aktørene, men Slakk har flere av de ikke vanlige tredjepartene.

Følgelig, er HipChat gratis?

Hipchat er nå gratis for ubegrensede brukere. Oppdatering: Prøv Stride, Atlassians helt nye teamkommunikasjonsløsning med gruppemeldinger, videokonferanser og innebygde samarbeidsverktøy. For et år siden laget vi Hipchat gratis for team på fem, og siden den gang har tusenvis av team lært hvor bra chat kan være.

Hvordan integreres HipChat med JIRA?

Sette opp JIRA-problemer i HipChat-sidefeltet

  1. Logg på HipChat.
  2. Velg Integrasjoner fra toppmenyen.
  3. Fra rullegardinmenyen velger du rommet du vil konfigurere.
  4. Velg Installert for å se integrasjonene som er installert for dette rommet.
  5. Velg JIRA-integrasjonen.
  6. Velg Aktiver blikket ditt.

Anbefalt: