Hva er forskjellen mellom Series 6 og 63?
Hva er forskjellen mellom Series 6 og 63?

Video: Hva er forskjellen mellom Series 6 og 63?

Video: Hva er forskjellen mellom Series 6 og 63?
Video: Использование Juntek VAT 4300 Wireless 300A Многофункциональный измеритель тока Current Power 2024, Kan
Anonim

Disse produktene faller inn under Serie 7 og andre lisenser og er generelt ikke knyttet til forsikringsprodukter. De Serie 63 er en statlig påkrevd lisens, og vil tillate deg å bruke din Serie 6 lisens, men åpner ikke flere produkter for markedsføring eller salg.

Så, hva lar Series 6 og 63 deg gjøre?

De Serie 6 og Serie 63 lisenser er dokumenter som gir innehaveren tillatelse til å delta i visse verdipapirtransaksjoner som å selge aksjer i verdipapirfond. Financial Industry Regulatory Authority – FINRA – er en ikke-statlig enhet som har ansvaret for å regulere finansnæringen.

I tillegg, hva brukes en Series 63-lisens til? De Serie 63 er et verdipapir eksamen og tillatelse som gir innehaveren rett til å be om ordre for enhver type sikkerhet i en bestemt stat. Agenter må anskaffe Serie 63 lisens , i tillegg til en Serie 7 eller Serie 6 tillatelse , for å selge verdipapirer.

Dessuten, hva er serie 6 og 63 eksamen?

NASAA Serie 63 , Uniform Securities State Law Eksamen kreves av enkeltpersoner som ber om kjøp eller salg av verdipapirer i en stat. De eksamen kan være nødvendig i tillegg til andre eksamener.

Hvordan får jeg serie 6- og 63-lisensen min?

Serie 6 og 63 lisenskrav er som følger: Du må være sponset av en medlem av FINRA (tidligere NASD) eller en Selvregulerende organisasjon. Du vil ikke kunne sitte for Serie 6 eksamen uten en sponsor. EN bestått karakter på 70% eller bedre på Serie 6 eksamen, administrert gjennom Prometric Testing Centers.

Anbefalt: