Hva er rancher for Kubernetes?
Hva er rancher for Kubernetes?

Video: Hva er rancher for Kubernetes?

Video: Hva er rancher for Kubernetes?
Video: Kubernetes, Rancher [4], RKE установка 2024, Kan
Anonim

Rancher gir et sentralisert kontrollplan som forener administrasjonen av alle Kubernetes klynge som kjører på tvers av organisasjonen din. Rancher løser driftsutfordringer, som klyngeklargjøring, oppgraderinger, brukeradministrasjon og policyadministrasjon. Installer og administrer Kubernetes klynger på enhver infrastruktur.

Spørsmålet er også, hva er forskjellen mellom rancher og Kubernetes?

Rancher er et brukergrensesnitt for team som bruker Kubernetes . Rancher gir et brukergrensesnitt og API og for brukere å grensesnitt med Kubernetes klynger de får tilgang til. Brukere kan også bare bruke KubeCTL.

hvorfor kalles Kubernetes k8s? Navnet Kubernetes stammer fra gresk, som betyr styrmann eller pilot. Som det ble nevnt i andre svar, Kubernetes , også noen ganger kalt K8S (K - åtte tegn - S), er et åpen kildekode-orkestreringsrammeverk for containeriserte applikasjoner som ble født fra Googles datasentre.

I tillegg, hva gjør rancher-programvare?

Rancher er en åpen kildekode programvare plattform som gjør det mulig for organisasjoner å kjøre og administrere Docker og Kubernetes i produksjon. Rancher leverer hele programvare stabel som trengs for å administrere containere i produksjon.

Hva er rancher server?

De Rancher server administrerer og leverer Kubernetes-klynger. RKE ( Rancher Kubernetes Engine) er en sertifisert Kubernetes-distribusjon og CLI/bibliotek som oppretter og administrerer en Kubernetes-klynge. Når du oppretter en klynge i Rancher UI, kaller det RKE som et bibliotek for å levere Rancher -lanserte Kubernetes-klynger.

Anbefalt: