Når bør jeg bruke nematoder i hagen min?
Når bør jeg bruke nematoder i hagen min?

Video: Når bør jeg bruke nematoder i hagen min?

Video: Når bør jeg bruke nematoder i hagen min?
Video: Можно ли собирать семена с гибридов помидоров 2024, Kan
Anonim

Nematoder bør påføres morgen eller kveld når jordtemperaturen er 42°F – 95°F. Fordelaktig nematoder forbli effektiv opp til 95 ° F, men ikke lenger parasitterer byttedyr over det.

På samme måte kan du spørre, hvor ofte bør du bruke nematoder?

Den riktige applikasjon av fordelaktig nematoder Det er to ganger hvor du bør søke gunstig nematoder . Dette er tidsspenn når larver er synlige på plenen. Den første er i midten av mai til i midten av juni. Den andre kommer i midten av august og varer til halvveis i oktober.

Videre, hvor lang tid tar det før nematoder virker? 3-7 dager

Vet også, kan du sette nematoder i hagen din?

Noen nematoder ødelegge planter . Fordelaktig nematoder er svært effektive for jordskadebekjempelse. Lever på over 200 insekter fra omtrent 100 familier, nematoder er trygge å bruke rundt mennesker, barn og kjæledyr og vil ikke skade ikke-målorganismer som bier eller andre pollinatorer.

Dør nematoder om vinteren?

Nematoder reproduserer seg i mange skadedyr som biller, og gir en bestand som opprettholder seg selv. De gjøre reproduserer imidlertid ikke i visse skadedyr som lopper, og må derfor påføres med noen ukers mellomrom. Typisk, nematoder vil ikke overleve gjennom vinter årstid.

Anbefalt: