Hva er en 6-måneders innløsningsperiode ved tvangsfesting?
Hva er en 6-måneders innløsningsperiode ved tvangsfesting?

Video: Hva er en 6-måneders innløsningsperiode ved tvangsfesting?

Video: Hva er en 6-måneders innløsningsperiode ved tvangsfesting?
Video: No periods for 6 months in a young woman. When to see a doctor?- Dr. H S Chandrika | Doctors' Circle 2024, Kan
Anonim

Etter at en eiendom er solgt ved et lensmannssalg ( utlegg salg), er det en periode av tid referert til som innløsningsperiode ” hvor du fortsatt har noen rettigheter. For de fleste eiendommer er det det en seks måneders periode . Hvis eiendommen er erklært forlatt, vil den innløsningsperiode kan forkortes til en måned.

Herav, hva er en innløsningsperiode etter utlegg?

A " innløsningsperiode " er en spesifikk tid gitt til låntakere i utlegg hvor de kan betale ned gjelden og "løse inn" eiendommen sin. Noen stater gir også utelukket låntakere med en innløsningsperiode etter de utlegg salg hvor de kan kjøpe tilbake boligen.

Senere er spørsmålet, har California en innløsningsperiode etter foreclosure? Rettslig foreclosures er sjeldne i California . En dommer utlegg lar utlåner få en mangelsdom mot låntaker. MEN huseieren har «retten til forløsning ,” som lar ham eller henne kjøpe boligen tilbake fra den vellykkede budgiveren på auksjonen i 1 år etter salget.

Også å vite, hvilke stater har en innløsningsperiode etter foreclosure?

Stat Lovfestet Forløsning Lover Mange stater minske innløsningsperiode hvis eiendommen har blitt forlatt, mens låntakere kan gi avkall på sine forløsning rettigheter i mange stater . Stater at tillate for lovfestet forløsning inkluderer California, Illinois, Florida og Texas.

Kan et tvangssalg reverseres?

En utlåner kan oppheve a tvangssalg dersom en låntaker ber om å gjeninnføre låneavtalene og deretter foretar betaling for å bringe lånesaldoen aktuell, forutsatt at dette gjøres mer enn fem dager før planlagt salg Dato.

Anbefalt: