Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er gjeldsfinansiering bra?
Hvorfor er gjeldsfinansiering bra?

Video: Hvorfor er gjeldsfinansiering bra?

Video: Hvorfor er gjeldsfinansiering bra?
Video: Hvem er en bra kjæreste? Hvorfor velger mange feil? 2024, September
Anonim

Gjeld er en lavere kostnadskilde for midler og gir høyere avkastning til aksjeinvestorene ved å utnytte pengene deres. Fordi alle gjeld , eller til og med 90 % gjeld , ville være for risikabelt for de som leverer finansiering . En virksomhet må balansere bruken av gjeld og egenkapital for å holde den gjennomsnittlige kapitalkostnaden på et minimum.

Dessuten, hva er fordelen med gjeldsfinansiering?

En stor fordel med gjeldsfinansiering er evnen til å betale ned høye kostnader gjeld , redusere månedlige betalinger med hundrevis eller til og med tusenvis av dollar. Å redusere kapitalkostnadene dine øker kontantstrømmen i bedriften. Det er långivere som bruker aggressive salgstaktikker for å få bedrifter til å ta ut kortsiktige kontantforskudd.

Foruten ovenfor, hva er ulempene med gjeldsfinansiering? EN ulempe med gjeldsfinansiering er at virksomheter er forpliktet til å betale tilbake lånte hovedstol sammen med renter. Bedrifter som lider av kontantstrømproblemer kan ha vanskelig for å betale tilbake pengene. Det gis straff til selskaper som ikke betaler sine gjeld på tide.

Bare så, hva er fordelene og ulempene med gjeldsfinansiering?

Fordelene med gjeldsfinansiering

  • Oppretthold eierskapet til virksomheten din. Du kan bli fristet til å få en engelinvestor for din voksende virksomhet.
  • Skattefradrag. Overraskende for noen er skatter ofte en nøkkelfaktor når du vurderer om du skal bruke gjeldsfinansiering for virksomheten din.
  • Lavere renter.

Hvorfor er gjeldsfinansiering bedre enn egenkapitalfinansiering?

Den største fordelen med egenkapitalfinansiering er at det ikke er noen forpliktelse til å tilbakebetale pengene som er ervervet gjennom den. Selvfølgelig ønsker et selskaps eiere at det skal være vellykket og gi det egenkapital investorer en god avkastning på investeringen, men uten nødvendige betalinger eller rentekostnader som tilfellet er med lånefinansiering.

Anbefalt: