Hvordan sender jeg inn en Reg D?
Hvordan sender jeg inn en Reg D?

Video: Hvordan sender jeg inn en Reg D?

Video: Hvordan sender jeg inn en Reg D?
Video: Наггетсы по моему рецепту! Вкуснее чем в Макдональдс 2024, April
Anonim

For å kvalifisere seg til Forskrift D fritak, må utstedere fil det som er kjent som "Form D (PDF)" elektronisk med SECs EDGAR-system etter at de har solgt sine første verdipapirer. SEC regler at Form D må innleveres innen 15 dager etter første salg av verdipapirer i tilbudet.

På samme måte, hvordan sender jeg inn et D-skjema?

Skjema D er en form å bli brukt til fil en melding om et unntatt tilbud av verdipapirer. De Skjema D varsel må sendes til SEC online, ved å bruke Internett. Du trenger en bruker-ID eller "CIK"-nummer og passord for å sende inn skjema D varsel online med SEC, som begge kan fås på filhåndteringssiden.

Deretter er spørsmålet når kan du endre et skjema D? Skjema D endringsarkivering

  1. En fil kan når som helst sende inn en endring i en tidligere inngitt melding.
  2. En arkiver må sende inn en endring av en tidligere inngitt melding for et tilbud: for å rette en vesentlig feil eller feil i den tidligere innsendte meldingen, så snart som praktisk mulig etter oppdagelsen av feilen eller feilen;

Ved siden av dette, må jeg sende inn skjema D?

Det kreves innlevert 15 dager etter det første salget av verdipapirer, og passende form foregriper de fleste statlige verdipapirlover, slik at startups ikke gjør det må arkivere i statlige jurisdiksjoner. Det eneste tilleggskravet er generelt å fil statens sikkerhet skjemaer i stedet for det føderale form.

Hva er regel D regel 506?

Regel 506 av Forskrift D gir to distinkte unntak fra registrering for selskaper når de tilbyr og selger verdipapirer. Dette betyr at all informasjon et selskap gir til investorer må være fri for falske eller villedende utsagn.

Anbefalt: