Innholdsfortegnelse:

Hvordan fester du tre til et murhus?
Hvordan fester du tre til et murhus?

Video: Hvordan fester du tre til et murhus?

Video: Hvordan fester du tre til et murhus?
Video: Montere kledning utenpå gammel kledning. 2024, April
Anonim

Bruke lim

  1. Trinn 1 - Sørg for at begge overflatene er rene og tørre. Først må du sørge for at begge tre og mur er rene og tørre før du begynner.
  2. Trinn 2 - Mål og merk.
  3. Trinn 3 - Bruk Lim .
  4. Trinn 1 - Mål og merk.
  5. Trinn 2 - Hammer neglene.
  6. Trinn 1 - Marker hullene.
  7. Trinn 2 - Bor og merk igjen.
  8. Trinn 3 - Søk Lim .

I denne forbindelse, hvordan fester jeg en trelekt til en murvegg?

Fiksering Trelekter til Muring med vegg Plugger til fastsette en tømmerlekt hold lekte i posisjon på vegg , og sørg for at den er vannrett ved hjelp av et vater. Merk av vegg med en blyant langs siden av lekte . Ta lekte ned og bor et 5 mm hull i midten av lekte å skyve en skrue gjennom.

På samme måte, er det bedre å bore i murstein eller mørtel? Vi anbefaler boring inn i det mørtel i stedet for murstein av noen få grunner. Boring direkte inn murstein er vanskeligere enn boring inn i mørtel og risikerer å skade murstein . Det er også lettere å reparere mørtel hvis du bore på feil sted eller bestem deg for å fjerne dekorasjonsgjenstanden.

På samme måte spørs det, hvordan fester man tre til betong uten å bore?

Her er en veldig enkel metode for fester at tre til betong uten bruker alle disse betong ankre. Du trenger en hammer bore , 20 unse hammer og noen 16d spiker. Sett inn et 1/4 murverk bore bit, 4 eller 6 tommer lang, inn i hammeren bore . Bore gjennom tre og inn i betong.

Trenger du spesialskruer til murstein?

Til skru inn i murstein det er bare to ting du trenger . Anker skruer (Walldog, betong skru , skru anker) og en mur bor. Det er lettere å bore i mørtelen enn det er i murstein fordi mørtelen er mykere, men noen ganger er ikke fugemassen hvor du trenger hullet ditt.

Anbefalt: