Hva gjør en faktureringsassistent?
Hva gjør en faktureringsassistent?

Video: Hva gjør en faktureringsassistent?

Video: Hva gjør en faktureringsassistent?
Video: MOCK CALL PRACTICE: Billing Customer Service | Telco Account (With Call Handling Tips) 2024, Kan
Anonim

Grunnleggende funksjon: Den faktureringsassistent stilling er ansvarlig for å lage fakturaer og kreditnotaer, utstede dem til kunder med alle nødvendige midler, og oppdatere kundefiler. Hovedansvar: Utstede fakturaer til kunder. Utstede månedlige kundeutskrifter.

Så, hvor mye tjener en faktureringsassistent i timen?

De gjennomsnitt lønn for a Regningsmedarbeider er $15,04 pr time i USA.

Er det dessuten vanskelig å være faktureringsassistent? Regningsmedarbeider er en høy etterspørsel jobb fordi det er slik hard å holde noen i den posisjonen. Det er gode penger fordi jobbene er veldig runde, det samme dag ut og ut. Du kjemper med ingen fordi reglene er laget, og de gir ikke alltid mening. Likheten med jobben er pengene.

På samme måte spør folk, hva trenger du for å være faktureringsassistent?

Regningsmedarbeider stillinger krever minst vitnemål fra videregående skole eller tilsvarende. Mange arbeidsgivere vil trene nyansatte i jobben dersom de viser evne til tall og gode organisasjonsevner. Imidlertid andre arbeidsgivere krever søkere til ha noe etterskoleopplæring som et sertifikat eller en førsteamanuensisgrad.

Kan jeg jobbe hjemmefra som medisinsk fakturerer?

Medisinsk koding er en av de enkleste karrierene arbeid fjernt fra, så lenge du arbeid med et anerkjent selskap. Fjernkontroll medisinsk fakturering og koding som en karriere kan gjøres som en kontrakt jobb , deltid jobb , fulltid jobb , og også dagpenger.

Anbefalt: