Er Michigan bra for jordbruk?
Er Michigan bra for jordbruk?

Video: Er Michigan bra for jordbruk?

Video: Er Michigan bra for jordbruk?
Video: Nittedal bygdefilm #6 - Jordbruk 2024, Kan
Anonim

Oppdrett i Michigan ikke bare gir forbrukerne mat og fiber på nesten 10 millioner dekar jordbruksland, men det legger også grunnlaget for en dynamisk mat og jordbruk industri, noe som gjør den til en av statens kritiske økonomiske drivere, og bidrar vesentlig til statens økonomi hvert år.

På samme måte spørs det, hva dyrker bønder i Michigan?

Mais for korn produserer omtrent 11% av statens landbruksinntekter. Annen Michigan åkervekster er soyabønner, sukkerroer, hvete og høy. Michigan er en av de ledende produsentene av epler, blåbær og kirsebær. Traverse City er kjent for sine kirsebær.

Vet også, har Michigan god jord? De jordsmonn av Michigan varierer veldig. Sand jordsmonn er dominerende i de vestlige og nordlige delene av den nedre halvøya; leire og leirjord, på den sørlige nedre halvøy. Loam jordsmonn er beste for plantevekst fordi sand, silt og leire sammen gir ønskelige egenskaper.

Man kan også spørre hvor mye bøndene tjener i Michigan?

Gjennomsnittslønnen for a Bonde er $11,04 per time i Michigan , hvilken er 16 % under landsgjennomsnittet.

Har Michigan gårder?

Fakta om Michigan Jordbruk. Det er i underkant av 10 millioner dekar jordbruksland i Michigan , og staten er hjem til omtrent 47 600 gårder . Michigan produserer mer enn 300 varer på kommersiell basis, inkludert syrlige kirsebær, blåbær, tørre bønner, blomsterprodukter og agurker for sylteagurker.

Anbefalt: